


Over mezelf
Fijn met je kennis te maken!
Ik ben Cindy, een jonge vijftiger, die hélemaal gek is op bakken. Als kleine pagadder zat ik al gefascineerd voor de oven te kijken hoe de cakes van mama rezen en hun geur het hele huis vulden.
Een aantal jaar geleden schoolde ik me bij tot brood- en banketbakker en begon ik met Graan Gedaan.
Sindsdien vind je me wel eens op marktjes met mijn desembroden en gebak. Tussendoor werk ik op bestelling en kan je bij mij terecht voor taarten en taartjes, desembroden, dessertenbuffetten en verrassingsbroden.
In december 2024 startte ik in mijn thuisatelier met workshops. Daar geef ik bijna elke woensdag les aan maximum 2 personen en geef ik op aanvraag workshops voor grotere groepen.
Mijn doel?
Je laten genieten van écht lekker brood en patisserie, zonder toevoegstoffen maar vol smaak.
En als je dat zelf kan maken, ga je er nog méér van genieten.

Wat rolt er uit mijn oven?
Ik werk natuurlijk ook nog op bestelling.
Je kan bij mij terecht voor desembrood en gebak, al dan niet op maat gemaakt. Neem zeker een kijkje onder "Lekkers uit ons atelier" voor het aanbod.
.
Wil je graag meer info?
Stuur me dan een mail via samenbakken@graan-gedaan.be of stuur een bericht via het contactformulier.
Graag tot ziens!
